Monday, June 16, 2008

Up to date 14/08/10

FINISH DOWNLOADING...

Grey's anatomy - season 6

Desperate Housewives - season 6

The Mentalist - season 2

Gossip Girl - season 3

True Blood - season 1 & 2

Lost - season 5 & 6


Glee - season 1

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

11 comments:

dedalie said...

the IT crowd ada?

My English Series said...

The IT Crowd takde dlm simpanan tp kalau nak boleh download...

http://epguides.com/ITCrowd/

episod pun tak byk...

terminal t shirts said...

Menarik... mari beli t shirt

Spring Lover said...

i nak oreder berapa lama boleh siap?

My English Series said...

1 season biasanya ambil masa seminggu...tgk jenis cerita...kalau cerita lama mungkin ambil masa lebih...tq

angler1278 said...

Cold Case series ado tak?

My English Series said...

tiada dlm simpanan tapi boleh download...1 season biasanya ambil masa 1 minggu utk siap...mekasih

angler1278 said...

kalau boleh eden nak season 7 with english subtitle.. kalau ado eden tunggu lamo sikit tak apo janji gambo cantik... tqvm..

My English Series said...

ok dah siap nanti saya inform...sila email kan email address kat series2u@gmail.com

mekasih..

corem2u & forex said...

hehehe..true blood tu klu dh abis season 3 britau ye bro..xsmpt follow la kt hbo..huhu

My English Series said...

ok...bleh check kat http://epguides.com/TrueBlood/